ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ!
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Διαχειριση κτηριων

Η εταιρεία μας ML Petroline στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και εξέλιξης των υπηρεσιών της αναλαμβάνει πλήρη καθήκοντα ενός εξωτερικού διαχειριστή και κατά συνέπεια την υποστήριξη του κτηρίου σας, παρέχοντας κάθε υπηρεσία που μπορεί να χρειαστείτε για την λειτουργία του. Παράλληλα παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης, προσφέροντας εύκολη και μοναδική εμπειρία πρόσβασης στο προσωπικό λογαριασμό (ενοικιαστών/ιδιοκτητών) από όπου και να είστε μέσω της νέας μας ιστοσελίδας, όπως επίσης δίνοντας την δυνατότητα να κατεβάσετε την mobile Android App.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ:
1. Ψηφιακό και μηνιαίο λογαριασμό.
2. Ανάλυση κοινοχρήστων δαπανών.
3. Διατήρηση ιστορικού ειδοποιητηρίων.
4. Παρακολούθηση οφειλών κοινοχρήστων.
5. Ηλεκτρονική πληρωμή κοινοχρήστων εύκολα και με ασφάλεια με κάρτα.
6. Αναφορά βλαβών.
7. Αίτηση ραντεβού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
 • Επίβλεψη σε τακτά χρονικά διαστήματα για τον ποιοτικό έλεγχο και τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων της πολυκατοικίας.
 • Φροντίδα για την έγκαιρη είσπραξη των χρημάτων των κοινόχρηστων δαπανών από τα διαμερίσματα, καθώς και δυνατότητα πληρωμής μέσω προσωπικού λογαριασμού ενοικιαστή/ιδιοκτήτη.
 • Ενημέρωση ιδιοκτήτη για οφειλές του ενοίκου του για κοινόχρηστα πέραν των δύο (2) μηνών.
 • Δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για τα λογιστικά βιβλία και την οικονομική κατάσταση του κτηρίου.
 • Ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων αναλυτικής συγκεντρωτικής κατάστασης μηνιαίων κοινοχρήστων συνοδευόμενης από φωτοτυπίες των αποδείξεων εξόδων του εκάστοτε μηνός.
 • Εξόφληση κοινοχρήστων δαπανών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Φυσικό Αέριο, Αμοιβές Τεχνικών κλπ).
 • Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας με τα διαθέσιμα συνεργεία μας (απολύμανση, συνεργείο καθαρισμού, αναγόμωση πυροσβεστήρων, συντήρηση καυστήρα κλπ.).
 • Παράδοση πετρελαίου θέρμανσης με την παρουσία εκπροσώπου του κτηρίου.
 • Διενέργεια Γενικών Συνελεύσεων όπου παρίσταται εκπρόσωπος της εταιρίας μας με συμβουλευτικό ρόλο όποτε κρίνεται απαραίτητο.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους έντονους ρυθμούς και τα εξαντλητικά ωράρια που επιτάσσει δεν αφήνει στους κατοίκους περιθώρια για ενασχόληση με την ομαλή διαχείριση ενός κτηρίου.

Αναθέστε τώρα τη διαχείριση του κτηρίου σας στο εξειδικευμένο προσωπικό μας ζητώντας μία προσφορά που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Η έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών αναλυτικά και χωρίς λάθη είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και αποτελεί θέμα ευθύνης και αναγκαίο όρο της ορθής διαχείρισης του εκάστοτε κτηρίου.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξελιγμένο ηλεκτρονικό λογισμικό σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων για τον ακριβή υπολογισμό τους με βάση το μηχανολογικό σχέδιο του κτηρίου σας παρέχοντας
1. πλήρη ανάλυση εξόδων ανά κατηγορία.
2. ξεκάθαρο και κατανοητό τρόπο υπολογισμού δαπανών θέρμανσης.

Τα έξοδα των κοινοχρήστων λογαριασμών κατατάσσονται στις εξής κατηγορίες:
1. Κοινόχρηστα (έξοδα καθαριότητας , ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κι αποκατάσταση ζημιών κοινοχρήστων χώρων).
2. Ανελκυστήρας (έξοδα συντήρησης και επισκευής του ανελκυστήρα βάσει των χιλιοστών που αντιστοιχούν σε κάθε διαμέρισμα).
3. Θέρμανση (έξοδα καυσίμων και συντήρησης κατανεμημένα ορθά βάσει των χιλιοστών ανά διαμέρισμα).
4. Ειδικές Δαπάνες.
5. Δαπάνες Ιδιοκτητών.

Η παράδοση κοινοχρήστων γίνεται εντός δύο εργασίμων ημερών και περιλαμβάνουν:
1. Δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις εξόδων.
2. Ατομικά ειδοποιητήρια και εξοφλητικές αποδείξεις (μία για τον ένοικο και μία για τον ιδιοκτήτη).

Επίσης η εταιρεία μας σας παρέχει την δυνατότητα να υποβάλετε τα κοινόχρηστά σας έξοδα με πολύ γρήγορο και απλό τρόπο όπως:
1. Τηλεφωνικώς στο 210 614 3801
2. Μέσω e-mail στο info@mlpetroline.gr

εκδοση κοινοχρηστωνPest Control

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων (Pest Control) με εξειδικευμένους επιστήμονες. Τα φάρμακα μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και με Δελτία Δεδομένων Ασφάλειας (MSDS). Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα εφόσον εφαρμόζονται από επαγγελματίες και σε σημεία που έχει υποδείξει ο ειδικός επιστήμονας ακολουθώντας πιστά της προδιαγραφές του HACCP.
Πιο συγκεκριμένα για την απεντόμωση, η πρόληψη περιλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που εμποδίζουν ή αναστέλλουν την επιβίωση των εντόμων. Γνωρίζοντας τον βιολογικό κύκλο του εντόμου αλλά και τις ‘’συνήθειες’’ του εκτελούνται οι απαιτούμενες ενέργειες για την πρόληψη.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ:
Οι κατσαρίδες βρίσκονται σε υγρά υπόγεια, κοντά σε αποχετευτικούς αγωγούς, ψυγεία, πλυντήρια, κάτω από το πάτωμα, μέσα σε τοίχους. Κρύβονται κατά τη διάρκεια των φωτεινών ωρών της ημέρας στα σκοτεινά, θερμά κι ασφαλή καταφύγια που έχουν βρει, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας οι κατσαρίδες βγαίνουν από τις φωλιές τους για την εύρεση της τροφής τους. Έχουν ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό αναπαραγωγής. Μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ανθεκτικότητα και η παρουσία τους, καθιστά απαραίτητη την άμεση αντιμετώπιση τους, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί πως ο πληθυσμός τους θα περιοριστεί σημαντικά και σταδιακά θα εξαλειφθεί.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ:
Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα της οικογένειας Formicidae. Για την επιβίωση και την αναπαραγωγή τους χρειάζονται θερμό περιβάλλον και ευημερούν σχεδόν σε όλα τα οικοσυστήματα. Τα μυρμήγκια τρέφονται κυρίως από αποσυντιθέμενα τρόφιμα με αποτέλεσμα να φέρουν επιβλαβή μικρόβια. Αν και μικροσκοπικά και φαινομενικά αβλαβή, τα μυρμήγκια είναι συνήθως απομονωμένα και ζουν σε ξηρές, απρόσιτες γωνίες του σπιτιού, όπως στενές ρωγμές, σοφίτες, αυλές ή ακόμα και υπόγεια.

ΤΡΩΚΤΙΚΑ:
Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης. Τα βήματα σχεδιασμού και υλοποίησης των προγραμμάτων μυοκτονίας που εφαρμόζουμε είναι η επιθεώρηση των χώρων και ο εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου, η δημιουργία προστατευτικού δικτύου δολωματικών σταθμών και παγίδων σύλληψης, η διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων ελέγχου και καταγραφής των ευρημάτων και η ενημέρωση και λήψη των απαραίτητων διορθωτικών ενεργειών για την οριστική λύση του προβλήματος. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα μέτρα προστασίας και γι’ αυτό το λόγο σε χώρους παρασκευής τροφίμων ή σε χώρους εργαζομένων τοποθετούνται ειδικοί σταθμοί δόλωσης. Τα σημεία δόλωσης καταγράφονται τοπογραφικά και αριθμούνται έτσι ώστε να ελέγχεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της μυοκτονίας.

ΚΟΡΙΟΙ:
Οι κοριοί είναι μικρά παρασιτικά έντομα επίπεδα, ωοειδή και έχουν καφε-κόκκινο χρώμα. Οι θηλυκοί κοριοί γεννούν 5-7 αυγά την ημέρα και 200-500 κατά την διάρκεια της ζωής τους και πάντα σε προστατευμένη θέση. Γενικά, λόγω πλέον των συχνών ταξιδιών και της αύξησης του τουρισμού στη χώρας μας, η παρουσία κοριών στην Ελλάδα έχει αυξηθεί. Οι κοριοί συνηθίζουν να βρίσκονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού μας όπως σε στρώματα, χαλιά, πατάκια, εσοχές ,στο πάτωμα και σε σημεία όπως τα σοβατεπί και σε αρμούς από πλακάκια ή ξύλινα παρκέ. Συνήθως, πλησιάζουν τον άνθρωπο μόνο για να μυζήσουν αίμα και να τραφούν, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας κρύβονται σε σχισμές και χαραμάδες. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο κοριός έρχεται κυριώς στ σπίτι μετά απο ταξίδι ή μετά από αγορά ενός νέου επίπλου. Μεγαλύτερες εστίες κοριών συσχετίζονται με σκουρόχρωμους ή μαύρους λεκέδες στο στρώμα λόγω των απεκκρίσεων των κοριών.

Στην ML PETROLINE στόχος μας είναι να θέσουμε υπό έλεγχο τη μικροβιακή αύξηση και να περιορίσουμε το μικροβιακό φορτίο της επιφάνειας ή του χώρου που απολυμαίνουμε. Έτσι, αφού αρχικά προβούμε σε επιθεώρηση και αυτοψία του χώρου προκειμένου να διαπιστώσουμε το είδος και το μέγεθος του προβλήματος, στη συνέχεια προχωρούμε στην επιλογή της καταλληλότερης μεθόδου αντιμετώπισής του.

Το βασικό πλεονέκτημα που περιέχουν τα απολυμαντικά μας είναι ότι δρουν άμεσα στο χώρο, επιτρέποντας κατά αυτόν τον τρόπο την άμεση παράδοση του χώρου στους εργαζόμενους σε αντίθεση με άλλα απολυμαντικά. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι αντίστοιχα απολυμαντικά σαν αυτά που χρησιμοποιεί η εταιρία μας χρησιμοποιούνται σε χώρους χειρουργείων και σφαγείων για την αποστείρωση επιφανειών και εργαλείων.

Η μέθοδος απολύμανσης με νεφελοψεκασμό πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους και εισχωρεί και στην πιο μικρή σχισμή σε μεγάλης έκτασης χώρους όπως: βιομηχανικούς χώρους, σχολεία, χώρους μαζικής εστίασης, κουζίνες, υπόγεια, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, μαγαζιά, ξενοδοχεία κ.α.

Η εταιρεία μας με έμπειρους γεωπόνους, με ειδίκευση στο Pest Control και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις σας συμβουλεύει να κάνετε προληπτική απολύμανση κατά της διασποράς του SARS-CoV-2 στο χώρο σας προληπτικά λόγω των επικίνδυνων συνθηκών που επικρατεί τελευταία στην χώρα!ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
Με ιδιόκτητα βυτία εξυπηρετούμε και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης εξασφαλίζοντας την παράδοση της ποσότητας που θα παραγγείλετε, την ώρα που επιθυμείτε, με συνέπεια και σε οικονομικές και προσιτές τιμές της αγοράς σε όλη την Αττική.

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή άρτιας εξυπηρέτησης στους καταναλωτές που την επιλέγουν σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι διανομές πραγματοποιούνται και αυθημερόν, βάσει ραντεβού με την εγγυημένη παράδοση ποιότητας των Ελληνικών Διυλιστηρίων.

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής και με κάρτα: με την παράδοση πετρελαίου, πληρώνετε απευθείας με την χρεωστική κάρτα στο χώρο σας μέσω POS (Δεχόμαστε όλες τις κάρτες VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS και Maestro).

Το πλεονέκτημά μας είναι ότι λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο γνωρίζουμε καλά αυτό που θέλουν οι πελάτες μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο: ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

Πετρελαιο ΘερμανσηςΠυρασφαλεια κτηριων

ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ
Η εύρυθμη λειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης, είναι από τις πιο κρίσιμες για την ασφάλεια των κτιριακών εγκαταστάσεων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο σημαντικό κομμάτι της πυρασφάλειας αναλαμβάνοντας υπεύθυνα την προμήθεια και την συντήρηση όλων των τύπων πυροσβεστήρων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί πυρασφάλειας, κάθε κτήριο θα πρέπει να έχει έναν αυτόματο πυροσβεστήρα οροφής ξηράς σκόνης 12 κιλών στο λεβητοστάσιο και έναν πυροσβεστήρα χειρός ξηράς σκόνης 6 κιλών στο μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα.

Για την καλύτερη κάλυψη του κτηρίου σας, των ανθρώπινων ζωών, αλλά και της περιουσίας σας, προτείνουμε και την τοποθέτηση ενός πυροσβεστήρα χειρός 6 κιλών σε κάθε όροφο, πλην του ισογείου στην περίπτωση που δεν υπάρχουν διαμερίσματα.

Η εταιρεία μας παρέχει για δωρεάν χρήση ένα 6kg πυροσβεστήρα για κάθε όροφο του κτηρίου, καθώς και έναν 12kg αυτόματο οροφής για το λεβητοστάσιο.

Όλοι μας πυροσβεστήρες συνοδεύονται από πιστοποιητικά συμμόρφωσης με τις οδηγίες ασφαλείας της Ε.Ε.Η εταιρεία μας ML Petroline αναλαμβάνει υπεύθυνα και εγγυημένα πάσης φύσεως γενικούς καθαρισμούς χώρων έχοντας στη διάθεσή της έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι με βάση την αλκοόλη με αντιβακτηριδιακή δράση και άρωμα μακράς διαρκείας, όπως επίσης αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ:
1. Σκούπισμα & σφουγγάρισμα εισόδου.
2. Καθαρισμός υαλοπινάκων εισόδου.
3. Καθαρισμός ανελκυστήρα (σκούπισμα & σφουγγάρισμα δαπέδου, καθαρισμός καθρέφτη & τοιχωμάτων & αρωματισμός)
4. Σκούπισμα & σφουγγάρισμα όλου του κλιμακοστάσιου από το υπόγειο έως την ταράτσα. 5. Πλύσιμο πυλωτής & ακάλυπτου & πεζοδρομίου.

Γενική: γίνεται μια φορά το μηνά.
Γκαράζ: γίνεται κάθε φορά αναλόγως τη συμφωνία και η χρέωση είναι εξτρά.

Η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης για την ασφάλεια του προσωπικού των συνεργείων του σε περίπτωση ατυχήματος λόγω καθαριότητας ή εφαρμογών απεντόμωσης – μυοκτονίας στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου κατά τη παρουσία συνεργείου του στο χώρο.

Η προσφορά με παρεχόμενες εργασίες συντάσσεται και πάντοτε διαμορφώνεται σύμφωνα με την ανάγκη του κτηρίου σας.

Καθαρισμος Κτηριων

Συντηρηση κηπου

Σε συνέχεια της επίσκεψης του επιστήμονα συνεργάτη μας στο κτήριο σας, σας παραθέτουμε πρόταση συνεργασίας για τακτική μηνιαία συντήρηση του πρασίνου από ομάδα γεωπόνων η οποία θα κάνει τις εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να συντηρηθεί και να αναβαθμιστεί η εικόνα του περιβάλλοντα χώρου του κτηρίου.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
 • Συντήρηση δένδρων, θάμνων, ποωδών πολυετών φυτών.
 • Συντήρηση και κοπή χλοοτάπητα προτού τα στελέχη υπερβούν τα 12 εκατοστά.
 • Συντήρηση των συστημάτων αυτόματου ποτίσματος στους χώρους πρασίνου χωρίς να περιλαμβάνονται τα υλικά αντικατάστασης όπου κρίνεται απαραίτητο.
 • Το ενδεδειγμένο εποχικό κλάδεμα των φυτών για την ενίσχυση τους και την ανάδειξη των μορφών τους.
 • Ξεβοτάνισμα των φυτευτικών περιοχών και εκρίζωση ζιζανίων.
 • Τον ψεκασμό των δέντρων και θάμνων(προληπτικά/θεραπευτικά).
 • Τις ενδεδειγμένες λιπάνσεις την κατάλληλη εποχή για την ευρωστία και υγειά των φυτών.

Η προσφορά με παρεχόμενες εργασίες συντάσσεται και πάντοτε διαμορφώνεται σύμφωνα με την ανάγκη του κήπου σας.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΒΗΤΑ/ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
Η Συντήρηση καυστήρα και ο καθαρισμός λέβητα συνίσταται να γίνεται μια φορά το έτος (Μάϊο-Σεπτέμβριο) αφού ολοκληρωθεί είτε ξεκινήσει η χειμερινή περίοδος του πετρελαίου θέρμανσης/φυσικό αέριου.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς συνεργάτες που έρχονται στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού.

Συντηρηση λεβητα

Αποφραξη Αποχετευσης

Παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης αγωγών και φρεατίων, άντληση υδάτων και συντήρηση αποχετευτικού δικτύου σε συνεργασία με έμπιστους συνεργάτες οι οποίοι έχοντας στη διάθεσή τους τα πλέον σύγχρονα μέσα, άρτιο εξοπλισμό, ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα και βυτία σας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.