H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ML Petroline είναι το ΚΛΕΙΔΙ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, για την αποδοτική διαχείριση του κτηρίου σας! Ανοίγουμε τις πόρτες, φέρνοντας καινοτόμες λειτουργίες με το έμπειρο προσωπικό μας για την άριστη εξυπηρέτησή σας.

Η ML Petroline είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των παροχής υπηρεσιών σε κτήρια και εξωτερικούς χώρους όπως: διαχείριση κτηρίων, υπηρεσίες καθαρισμού, απεντόμωσης – μυοκτονίας, συντήρηση κήπου, πυρασφάλειας, διανομής πετρελαίου και συντήρησης καυστήρων, συντήρησης αποχετεύσεων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις από το 2016.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας με σταθερά βήματα κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα δυναμικό και εμπιστευτικό περιβάλλον ανάμεσα στους πελάτες και τους αξιόπιστους συνεργάτες της.

Το πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε άρτια εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και ταυτοχρόνως διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών.

Η δυναμική ανάπτυξη της ML Petroline οφείλεται στην προσεχτική και διεξοδική μελέτη της κάθε μας κίνησης, γεγονός το οποίο αναγνωρίζεται από το σύνολο των συνεργατών μας αλλά και τους ικανοποιημένους πελάτες μας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

To Όραμα της ML PETROLINE είναι η παροχή υγειονομικών υπηρεσιών (απεντομώσεις-απολυμάνσεις- μυοκτονίες), με γνώμονα την υγιεινή και προστασία του ανθρώπου αλλά και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Πολιτική Ποιότητας, συνίσταται κατ’ αρχήν στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της Εταιρίας, στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, με επιστημονική προσέγγιση, για την διασφάλιση του αποτελέσματος.

Για το σκοπό αυτό η ML PETROLINE έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει, συντηρεί και βελτιώνει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο πληρεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015. Όλοι εμείς, η Διοίκηση και οι υπάλληλοι στην ML PETROLINE, δεσμευόμαστε για:

  • την τήρηση του συνόλου των διεργασιών,διαδικασιών, πόρων και μεθόδων παρακολούθησης που αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και την συνεχή βελτίωση τους και προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις
  • την επιλογή εργαζομένων με την απαιτούμενη επιστημονική επάρκεια για την παροχή της υπηρεσίας καθώς και την συνεχή εκπαίδευσή τους
  • το διαρκή εκσυγχρονισμό και αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η τεχνολογία για την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των υπηρεσιών
  • τη διαρκή αύξηση της ικανοποίησης των πελατών
  • τη διαρκή βελτίωση της θέσης της επιχείρησης στην αγορά
  • τη διαρκή παρακολούθηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας και τον έλεγχο συμμόρφωσης της εταιρίας αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών

Η Πολιτική ανασκοπείται ετησίως από την διοίκηση στο Συμβούλιο Ποιότητας. Όλα αυτά πιστεύουμε ότι έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνον την καλύτερη δυνατή εικόνα της εταιρίας στον κλάδο, αλλά και ένα αίσθημα υπερηφάνειας και ικανοποίησης για όλους εμάς, Διοίκηση και υπαλλήλους, που εργαζόμαστε για την πρόοδο της ML PETROLINE

Στοχος μας ειναι να προσφερουμε στους πελατες μας:

1. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.
2. ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
3. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
4. ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

1  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ
2  ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
3  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
4  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
5  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
6  ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΤΗΡΙΩΝ
7  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ
8  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ
9  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
10  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, αγωγών και φρεατίων, άντληση υδάτων και συντήρηση αποχετευτικού δικτύου. Η συνεργάτες μας διαθέτουν τα πλέον σύγχρονα μέσα άρτιο εξοπλισμό, ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα και βυτία.